TΑBO-53-Ε3 |
Αρχές Βιοτεχνολογίας Τροφίμων και Οίνου | 5ο |
5 |
TΑBO-54-E4 |
Ειδικές Τεχνικές Οινοποίησης | 5ο |
5 |
TΑΒΟ-65-ΣΤ5 |
Διαχείριση Ποιότητας στη Γεωργία | 6ο |
5 |
TΑΒΟ-66-ΣΤ6 |
Βάσεις Δεδομένων | 6ο |
5 |
TΑBO-76-Ζ6 |
Επεξεργασία Τροφίμων | 7ο |
4 |
TABO-85-H5 |
Ρομποτική και Τεχνικές Ακριβείας | 8ο |
4 |
ΤΑΒΟ-89-Η9 |
Σχεδιασμός και Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Οίνου | 8ο |
4 |
TABO-75-Z5 |
Μοριακή Αναγνώριση | 7ο |
4 |
TΑBO-77-Ζ7 |
Σύγχρονες Τεχνικές Αντιμετώπισης Εχθρών της Αμπέλου | 7ο |
5 |
ΤΑΒΟ-95-Θ5 |
Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Ζύθου | 9ο |
4 |
ΤAΒΟ-86-H6 |
Νέες Εξελίξεις στην Αμπελουργία – Οινολογία | 8ο |
4 |
ΤΑΒΟ-96-Θ6 |
Νανοβιοτεχνολογία και Βιοαισθητήρες | 9ο |
4 |
ΤAΒΟ-87-H7 |
Συσκευασία Τροφίμων και Οίνου | 8ο |
4 |
TABO-98-Θ8 |
Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων και Οίνου | 9ο |
4 |
ΤΑΒΟ-88-Η8 |
Νομοθεσία Αγροτικών Προϊόντων και Οίνου | 8ο |
4 |
TABO-97-Θ7 |
Μοριακή Βιολογία ΙΙ – Ομικές Τεχνικές | 9ο |
4 |
TABO-99-Θ9 |
Συμπεριφορά Καταναλωτή | 9ο |
4 |
TABO-910-Θ10 |
Αποσταγματοποιία | 9ο |
4 |
TABO-911-Θ11 |
Τerroir και Διαχείριση Αμπελώνων | 9ο |
4 |