Κωδικός Τίτλος Εξάμηνο Μονάδες ECTS
TΑBO-53-Ε3 Αρχές Βιοτεχνολογίας Τροφίμων και Οίνου 5
TΑBO-54-E4 Ειδικές Τεχνικές Οινοποίησης 5
TΑΒΟ-65-ΣΤ5 Διαχείριση Ποιότητας στη Γεωργία 5
TΑΒΟ-66-ΣΤ6 Βάσεις Δεδομένων 5
TΑBO-76-Ζ6 Επεξεργασία Τροφίμων 4
TABO-85-H5 Ρομποτική και Τεχνικές Ακριβείας 4
ΤΑΒΟ-89-Η9 Σχεδιασμός και Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Οίνου 4
TABO-75-Z5 Μοριακή Αναγνώριση 4
TΑBO-77-Ζ7 Σύγχρονες Τεχνικές Αντιμετώπισης Εχθρών της Αμπέλου 5
ΤΑΒΟ-95-Θ5 Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Ζύθου 4
ΤAΒΟ-86-H6 Νέες Εξελίξεις στην Αμπελουργία – Οινολογία 4
ΤΑΒΟ-96-Θ6 Νανοβιοτεχνολογία και Βιοαισθητήρες 4
ΤAΒΟ-87-H7 Συσκευασία Τροφίμων και Οίνου 4
TABO-98-Θ8 Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων και Οίνου 4
ΤΑΒΟ-88-Η8 Νομοθεσία Αγροτικών Προϊόντων και Οίνου 4
TABO-97-Θ7 Μοριακή Βιολογία ΙΙ – Ομικές Τεχνικές 4
TABO-99-Θ9 Συμπεριφορά Καταναλωτή 4
TABO-910-Θ10 Αποσταγματοποιία 4
TABO-911-Θ11 Τerroir και Διαχείριση Αμπελώνων 4